Wij hechten er waarde aan dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. In dat kader vinden wij het belangrijk dat je precies weet welke persoonsgegevens we verzamelen en hoe deze gebruikt en gedeeld worden. In dit Privacy Statement beschrijven wij dat op een overzichtelijke manier. Dit Privacy Statement kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Heb je vragen over ons Privacy Statement? Neem gerust contact met ons op.

Voor welke doeleinden verzamelen wij persoonsgegevens?

1. Voor het afhandelen van je bestelling
We verzoeken enkel om een minimum aan persoonsgegevens, welke we hebben om jouw bestelling te kunnen verzenden en je factuur op te kunnen stellen (naam, adres, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer).

2. Voor de klantenservice: afhandelen van vragen/opmerkingen/klachten
Je kunt met ons bellen, mailen, facebooken en whatsappen. Om te zorgen dat we je meteen kunnen helpen gebruiken hierbij jouw gegevens, wel zo makkelijk!

3. Wettelijke verplichtingen
Majelle Stoffering & Interieur verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Met wie delen wij jouw gegevens?

1. Met overheidsinstanties
Enkel op verzoek van overheidsinstanties zal Majelle Stoffering & Interieur persoonsgegevens verstrekken, indien dit verplicht is op grond van relevante wet- en regelgeving.

Hoe lang bewaren wij je gegevens?

Majelle Stoffering & Interieur bewaart je gegevens slechts zo lang als nodig is om te voldoen aan de wettelijke administratieplicht.
Op grond van belastingwetgeving dient bepaalde informatie over klanten, zoals facturen, e.g. 7 jaar bewaard te worden.

Hoe beschermen we jouw gegevens?

Majelle Stoffering & Interieur neemt de bescherming van jouw persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De gegevens worden opgeslagen op computers met slechts zeer beperkte toegang. Als je de indruk hebt dat jouw persoonsgegevens niet goed beveiligd zijn, je aanwijzingen hebt van misbruik van jouw persoonsgegevens door Majelle Stoffering & Interieur of als je meer informatie wenst over de beveiliging van de jouw persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

Deze Privacy Verklaring is opgesteld in Mei 2018.