slide-filename-placeholder

De stoffering en het interieur van uw woning bepalen de sfeer waar u na een drukke dag kunt ontspannen en genieten.

Met vakkennis en persoonlijke aandacht zetten wij uw wensen en onze ideeën om naar sfeervol wonen en genieten.

Majelle Stoffering & Interieur biedt u een totaalprodukt: uw wensen, onze ideeën en creativiteit tot oplevering van uw stoffering. Alles uitgevoerd en gestuurd door Majelle Stoffering & Interieur.

Wij bieden voor een klein of groot budget een persoonlijk, passend maatwerk advies in een overzichtelijke, vrijblijvende offerte.

Voor een persoonlijk advies op maat komen wij eerst naar uw woning om een indruk te krijgen hoe wij sfeervol wonen bij u toe kunnen passen.

Wij leveren wand- vloer- trap- en raamdecoratie volledig op maat gemaakt. De mogelijkheden en diversiteit zijn enorm doordat onze leveranciers uitgebreide en ruime collecties samenstellen, en deze jaarlijks aanvullen en vernieuwen.

De confectionering van stoffen naar gordijnen is geheel afgestemd op uw wensen en er wordt kwaliteit geleverd van het hoogste niveau.

Bij Majelle Stoffering & Interieur worden de cliënten uitvoerig en zeer persoonlijk benaderd, met een grote serviceverlening. Op afspraak bent u ook in de avonduren van harte welkom om u in alle rust te orienteren op de vele mogelijkheden die Majelle Stoffering & Interieur heeft te bieden.

Indien gewenst kunnen wij u meenemen voor een bezoek aan de diverse showrooms van onze leveranciers, zodat wij u de laatste collecties en de nieuwste trends kunnen tonen.

Bel of mail dus vandaag nog voor meer informatie.

Met vriendelijke groeten,

Majelle

 

Heeft u vragen, suggesties, tips, of een mening over deze site, stuur dan een email naar info@majelle-stoffering-interieur.nl

---oOo---

Privacy Verklaring